SweTrack - startsida

SweTrack Basic

Spåraren som håller reda på det mesta

Produkten har utgått

Datablad

Rek. pris
799:-
Rörelsesensor
Ja
Livespårning
Ja
Uppdateringsintervall
30 sekunder
Mobilapp
Ja
Magnet
Nej
Avlyssning
Ja
Batteri (mAh)
1000
Längd cm
6
Bredd cm
5
Höjd cm
2
Vikt g
49


GPS-spårning för vanliga människor

SweTrack™ Basic är en GPS-tracker för dig som vill ha en komplett spårningslösning - utan höga prislappar och invecklade installationssteg. Precis som med vilken GPS-tracker som helst så kan du spåra valfri utrustning via SMS – men med SweTrack™ Basic får du även möjligheten att göra det direkt från telefonen, surfplattan eller datorn.

Snabb funktionsöversikt

  • Livespårning
  • Rörelselarm
  • Larmfunktioner
  • Inbyggt SIM-kort
  • Avlyssningsfunktion
  • Geostängel
  • Positionshistorik
  • Fungerar i hela EU
  • SMS-styrning
  • MagnetVad är SweTrack Basic?

SweTrack™ Basic är en tracker för alla! Oavsett om det är bilen, båten, hunden eller något helt annat du önskar följa, så har du möjlighet att följa enhetens position via sms, direkt i din dator samt genom en smartphone eller surfplatta. Eftersom kostnadsfri livespårning och mobilapplikation ingår, så kan du vara säker på att du alltid har koll!

Trots sitt smidiga format så är SweTrack™ Basic kapabel till mycket mer än att bara ta fram aktuell position på begäran. Du har exempelvis möjlighet att få automatiska SMS-påminnelser om enhetens position med jämna mellanrum. Vidare så stöder SweTrack™ Basic även geografiska stängsel, vilket innebär att du snabbt får en varning via SMS om enheten lämnar ett visst område. Dessutom finns en inbyggd skaksensor; vid minsta lilla rörelse så varnas du, och SweTrack™ Basic påbörjar spårningen direkt.

Driftskostnader


SweTrack Basic har inget inbyggt SIM-kort, vilket innebär att du behöver skaffa ett sådant för att produkten ska fungera. Det som krävs är ett SIM-kort som har 2G (GSM)-stöd och är laddat med datatrafik och sms.

När du köper produkten medföljer ett oladdat kontantkort från Comviq, som du enkelt kan fylla på med saldo via Comviqs hemsida för att komma igång snabbt. Givetvis fungerar SIM-kort från alla andra operatörer, dock ej SIM-kort från operatörerna Tre eller Hallon.
Funktioner

SMS-spårning

SweTrack Basic konfigureras enkelt för att fungera som du vill genom att skicka en rad enkla SMS. Därefter kan du använda SMS-funktionaliteten för att kontrollera spårsändarens position, signalstyrka och batterinivå på det inbyggda batteriet. Du kan även få rörelselarm via SMS eller telefonsamtal.

Livespårning

Livespårningen låter dig se hur spårsändaren rör sig, direkt på skärmen. Uppdateringsintervallet är som standard 1 minut, men detta kan ökas för att spara batteri.

Geostängsel

Med appen SweTrack Live kan du ställa in ett geografiskt stängsel. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om enheten lämnar ett visst område - t.ex. garageuppfarten. Du kan även ha hur många geostängsel som helst. Smart, eller hur?

Historik

Alla positioner sparas i appen SweTrack Live - så du kan när som helst gå tillbaka, välja valfri tidsperiod och se hur din enhet rört sig under den valda tidsperioden. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens utflykter!


Återförsäljare

Produkten har utgått ur sortimentet och tillverkas inte längre.
Kontakta oss för mer information.