SweTrack - startsida

SweTrack Bike

Cyklistens bästa vän

Produkten har utgått

Datablad

Rek. pris
995:-
Rörelsesensor
Ja
Livespårning
Ja
Uppdateringsintervall
1 minut
Mobilapp
Ja
Magnet
Nej
Avlyssning
Nej
Batteri (mAh)
600
Längd cm
5.3
Bredd cm
2
Höjd cm
2
Vikt g
43


Vi presenterar SweTrack Bike

Med SweTrack Bike är din cykel alltid skyddad! Utåt sett ser produkten ut som en liten baklykta - men inuti döljer sig en avancerad GPS-tracker som är i stort sett omöjlig att upptäcka för en betraktare. SweTrack Bike monteras enkelt på cykelns ram och övervakar därefter din cykel - du får ett larm om cykeln börjar röra på sig, och kan följa positionen i realtid via appen SweTrack Live.

Snabb funktionsöversikt

  • Livespårning
  • Rörelselarm
  • Larmfunktioner
  • Inbyggt SIM-kort
  • Avlyssningsfunktion
  • Geostängel
  • Positionshistorik
  • Fungerar i hela EU
  • SMS-styrning
  • MagnetVad är SweTrack Bike?

GPS-trackern SweTrack Bike är den bästa lösningen för dig som vill hålla cykeln säker. Enheten är designad som ett bakljus för cykel, vilket innebär att den är diskret och svår att upptäcka - och eftersom SweTrack Bike har ett integrerat rörelselarm, ligger du alltid steget före tjuven!

SweTrack Bike använder avancerad schweizisk spårningteknik för att hålla din cykel säker. Tack vare smarta funktioner, såsom det ultrakänsliga rörelselarmet, är du garanterad att alltid ligga ett steg före tjuven.

SweTrack Bike kommer även med smarta energisparfunktioner för att maximera batteritiden - om din cykel är stillastående så kan batteriet räcka i upp till två månader. När det är dags att ladda batteriet så får du ett meddelande till din telefon, och kan därefter ladda GPS-spårarens batteri via den medföljande USB-kabeln. Och eftersom en cykel sällan undkommer lite regn, så är SweTrack Bike även stänktålig - så att du alltid kan vara säker på att din cykel inte kommer bort.

Driftskostnader


SweTrack Bike har inget inbyggt SIM-kort, vilket innebär att du behöver skaffa ett sådant för att produkten ska fungera. Det som krävs är ett SIM-kort som har 2G (GSM)-stöd och är laddat med datatrafik och sms.

När du köper produkten medföljer ett oladdat kontantkort från Comviq, som du enkelt kan fylla på med saldo via Comviqs hemsida för att komma igång snabbt. Givetvis fungerar SIM-kort från alla andra operatörer, dock ej SIM-kort från operatörerna Tre eller Hallon.
Funktioner

Styrning med mobilapp

SweTrack Bike styrs helt och hållet via vår populära app SweTrack Live, som låter dig se spårsändarens position direkt från din dator eller mobila enhet.

SMS-spårning

SweTrack Bike konfigureras enkelt för att fungera som du vill genom att skicka en rad enkla SMS. Därefter kan du använda SMS-funktionaliteten för att kontrollera spårsändarens position, signalstyrka och batterinivå på det inbyggda batteriet. Du kan även få rörelselarm via SMS eller telefonsamtal.

Livespårning

Livespårningen låter dig se hur spårsändaren rör sig, direkt på skärmen. Uppdateringsintervallet är som standard 1 minut, men detta kan ökas för att spara batteri.

Geostängsel

Med appen SweTrack Live kan du ställa in ett geografiskt stängsel. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om cykeln lämnar ett visst område - t.ex. garageuppfarten. Du kan även ha hur många geostängsel som helst. Smart, eller hur?

Historik

Alla positioner sparas i appen SweTrack Live - så du kan när som helst gå tillbaka, välja valfri tidsperiod och se hur din cykel rört sig under den valda tidsperioden. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens utflykter!


Återförsäljare

Produkten har utgått ur sortimentet och tillverkas inte längre.
Kontakta oss för mer information.